ACUM:
17.00
Perpetuum mobile
Actualitate, muzică bună, educație și ... un tonus optimist la final de zi.
Urmează: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 18.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio România Antena Satelor, povestea unei relații de 25 de ani

Bookmark and Share
Publicat: vineri, 23 Decembrie 2016 , ora 14.36

Istoria nu este doar un inventar de fapte, ci și dovada că nimic nu e întâmplător. Antena Satelor a apărut în lumea satului într-o zi a nativității, de Crăciunul anului 1991, dar firescul a tot ceea ce a urmat arată că ar fi fost acolo dintotdeauna, de pe vremea când la sat se năștea veșnicia. Au urmat ani cu greutăți și împliniri, în care generații de jurnaliști și ascultători au contribuit la construcția celui mai util, sincer și cald post de radio, un radio reper al valorilor tradiționale autentice.

La 25 de ani de la difuzarea primei sale emisiuni, Radio România Antena Satelor ocupă un loc aparte în piața de radio din România. Este un radio despre viața la țară, un radio curat, profund românesc, locul în care se întâlnesc toți aceia care au păstrat legătura de suflet cu rădăcinile neamului lor. Este o șansă în plus oferită unor oameni care văd în Antena Satelor un sprijin, o prezență apropiată, un membru al familiei care vrea să îți fie bine fără să ceară nimic în schimb.

Recepția postului se face pe unde medii (531, 603, 630, 1314 KHz) și pe frecvența de unde lungi 153 KHz, pe cele trei frecvențe FM din Zalău (106,9 MHz), Sulina (103,2 MHz) și Comănești (89 MHz), dar și pe internet, la adresa www.antenasatelor.ro.

Mereu aproape de cei peste 700.000 de ascultători ai săi, Radio România Antena Satelor a devenit în cei 25 de ani de existență parte a satului, un radio "spus" cu sinceritate, de la om la om, având menirea creării unei atmosfere românești autentice și obiectivul păstrării ei nealterate pentru generațiile care vin.

Pe 25 decembrie 2016, radioul curat al românilor împlinește un sfert de veac de relație cu publicul său. Și este doar începutul...