ACUM:
21.00
Scena europeană
Înregistrări sau concerte în direct.
Urmează: 23.30 Sunete contemporane Incursiune în lumea muzicii contemporane românești.
Apoi: 0.00 Adagietto În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...

Se întâmplă la Radio România Înapoi

Președintele TeleRadio Moldova, Olga Bordeianu: 'Sunt la Reșița pentru că vreau să îmi îmbogățesc experiența'

Bookmark and Share
Publicat: joi, 21 Iulie 2016 , ora 9.13

Studioul Regional Radio România Reșița s-a bucurat miercuri, 20 iulie, de vizita Președintelui Director General al Societății Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu și a Președintelui TeleRadio Moldova, Olga Bordeianu.

Radio România Reșița, datorită cotelor de audiență, care l-au plasat pe primul loc în regiune, se bucură de aprecierea și susținerea celor doi distinși oaspeți.

Olga Bordeianu a mărturisit în exclusivitate pentru ascultători:
"Sunt pentru prima dată în Banatul de Munte și în studioul Radio Reșița și mă simt foarte bine, este foarte frumos, foarte bine și în suflet și afară. Sunt Președintele TeleRadio Moldova de un an de zile, practic prima femeie președinte a acestei instituții. Am acumulat o experiență enormă în mediul privat, am fost și la radio și la televiziune, într-un Holding american foarte mare, am lucrat și peste hotare, ultimii doi ani, la Moscova, ca director de programe la departamentul internațional, iar de acolo am venit la Chișinău, în urma câștigării concursului pentru funcția pe care la momentul de viață o dețin. Am venit cu obiective pe care vreau să le realizez la TeleRadio Moldova, obiective pe care le-am asimilat din mediul privat și încerc să le implementez acum într-o companie publică, bineînțeles ținând cont de misiunea publică pe care o deține. Faptul că sunt în vizită la Radio România Reșița este un motiv că vreau să îmi îmbogățesc experiența. Felicitări și La Mulți Ani, Radio Reșița!"

Sursa: Radio Reșița