ACUM:
7.00
Allegro... de weekend
Un matinal clasic, într-un tempo vivace.
Urmează: 9.50 Promo Informații despre evenimentele partenerilor noștri.
Apoi: 9.54 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Evenimente Înapoi

Paula Seling, poveste de iarnă la Sala Radio

Bookmark and Share
Publicat: miercuri, 20 Decembrie 2017 , ora 12.33
O voce magică și două orchestre ale Radioului vor colinda pe ritmuri de muzică ușoară și jazz în două seri de poveste, la Sala Radio!

Așteptarea Crăciunului se anunță cu atât mai specială cu cât colindătorii - surpriză, în cele două concerte consecutive programate la Sala Radio joi, 21 decembrie, și vineri, 22 decembrie, în fiecare seară de la ora 19.00, vor fi Paula Seling, alături de Orchestra de Cameră Radio și de Big Band-ul Radio, conduse de Ionel Tudor.

Cu timbrul și căldura unei voci inconfundabile, Paula Seling va interpreta un mix de colinde tradiționale românești - între care Cerul și pământul, O ce veste minunată, Colindiță sfântă sau Din cer senin - în aranjament orchestral, alături de piese aflate la granița între mai multe genuri muzicale, șlagăre de succes și alte piese din repertoriul românesc de muzică ușoară.

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvențele Radio România Cultural și Radio România Muzical din țară și în streaming live pe Internet pe www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro.

Începând din noua stagiune, biletele și abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor și Corurilor Radio se vor achiziționa on-line prin rețeaua www.bilete.ro. Acestea se pot achiziționa și la casa de bilete a Sălii Radio și sunt disponibile, de asemenea, în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos și Inmedio, semnalizate Bilete.ro.

Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro.