ACUM:
13.00
De ieri și de azi din arhiva Orchestrelor Radio


Urmează: 14.55 Promo Informații despre evenimentele partenerilor noștri.
Apoi: 14.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

'Innovation Labs' - locul unde ideile se transformă în afaceri

Bookmark and Share
Publicat: luni, 4 Aprilie 2016 , ora 9.00
Radio România Cultural vă invită la cea de-a treia ediție din 2016 a Cafenelei de știință.

Senzori și drone - ajutoare pentru fermieri, un limbaj criptat al afacerilor, resturi alimentare transformate în larve pentru furaj ecologic, arenă digitală pentru avocați și clienți, transformarea informațiilor vizuale în semnale tactile - sunt câteva dintre ideile de proiecte înscrise la competiția din acest an a Innovation Labs iar NEMESIS, INTACT, AMADEUS, ENTy, Ludicon FishBuzz , GreenLeaf sau TRusT - tot atâtea dintre numele proiectelor care participă la același Innovation Labs și care, o parte dintre ele, vor deveni afaceri de success.

Pentru că tocmai asta face Innovation Labs: descoperă și crește idei cărora le dă, apoi, drumul în viață - adică pe piață - sub forma unor afaceri înfloritoare.

"Depun mărturie" Mihnea Spirescu, câștigătorul Innovation Labs 2015 Best Business, CEO Monday, Daniel Rosner și George Diță, mentori în cadrul programului de pre-accelerare la edițiile Innovation Labs din anii 2013 - 2016 dar și Răzvan Rughiniș, co-founder Tech Lounge, co - organizatorul Innovation Labs.

De ce la Innovation Labs? Ne vor spune Flavia Oprea, CEO ENTy și Gabriel Rotaru, CEO Serafim, echipe înscrise în ediția de anul acesta a Innovation Labs 2016.

Luni, 4 aprilie 7 martie a.c., la Cafeneaua de știință, în direct, între 19.00 - 21.00, pe toate frecvențele Radio România Cultural dar și video on line, pe www.radioromaniacultural.ro. . Realizator si moderator: Corina Negrea.