ACUM:
17.00
Perpetuum mobile
Actualitate, muzică bună, educație și ... un tonus optimist la final de zi.
Urmează: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 18.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

'Eu aleg România' - 100 de povești de aur ale sportului românesc

Bookmark and Share
Publicat: vineri, 15 Aprilie 2016 , ora 9.31

La 1 decembrie 2018 se împlinesc 100 de ani de la făurirea României Mari.

În fiecare an, Radio România Regional îți prezintă cel puțin 100 de motive să spui Eu aleg România. În anul 2014, am vizitat 100 de locuri de vis ale României, în 2015, am redescoperit împreună 100 de români pentru istoria lumii, din știință și cultură. Anul acesta, din 18 aprilie, Rețeaua studiourilor regionale Radio România te provoacă din nou să ne redescoperim valorile prezentând 100 de povești de aur ale sportului românesc, 100 de sportivi sau echipe care au făcut să răsune imnul țării noastre la marile competiții internaționale.

Fiecare sportiv are o poveste în spatele căreia se află ani de muncă, sacrificii și perseverență în dorința de a fi cel mai bun, iar poveștile lor de succes le vei afla ascultând programele studiourilor regionale din București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Timișoara și Târgu Mureș sau vedea pe site-ul eualegromania.ro, pe site-urile studiourilor regionale și pe paginile acestora de Facebook și Twitter.

Zeci de ore de filmare și înregistrări audio realizate de 8 echipe de producție ale studiourilor regionale din toată țara, mărturii și imagini inedite culese pentru a ilustra drumul campionilor români care au cucerit lumea, sunt doar câteva ingrediente ale rețetei celor 100 de rubrici audio ce vor fi difuzate de 3 ori pe zi în programele studiourilor regionale, sau ale celor 100 de filme de prezentare găzduite pe canalul Youtube al campaniei sau pe paginile studiourilor regionale de pe rețelele de socializare.

Din 18 aprilie descoperă 100 de povești de aur ale sportului românesc în cadrul proiectului Eu aleg România!