ACUM:
13.00
De ieri și de azi din arhiva Orchestrelor Radio


Urmează: 14.55 Promo Informații despre evenimentele partenerilor noștri.
Apoi: 14.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

E vara ta! e radiovacanța.ro

Bookmark and Share
Publicat: luni, 4 Iulie 2016 , ora 12.59

Din 4 iulie, Radio Vacanța este cu tine pe plajele litoralului și în Delta Dunării! Ne asculți online pe radiovacanta.ro și on air pe frecvențele Radio Constanța - 100,1 FM Constanța și Mangalia, 90,8 FM Eforie, 93 FM Tulcea și 106,2 FM Sulina.

Ne conectăm cu echipa radiovacanța.ro în 12 puncte turistice din stațiunile Mamaia, Năvodari, Eforie, Jupiter, Mangalia și în Delta Dunării. Zilnic, între orele 10:00 - 12:00 și 16.00-18.00 facem turul litoralului și luăm pulsul vacanței: poveștile verii, informații estivale, transmisiuni în direct, concursuri pe plajă, ieșiri în largul mării și sport pe apă.

Ai pe plajă trei stream-uri online radiovacanta.ro pentru muzica pe care o dorești: hit-urile verii pe radiovacanta.ro hits, non stop party la malul mării pe radiovacanta.ro dance și muzică relaxantă pentru zilele cu soare și serile liniștite pe radiovacanta.ro lounge.

În plus, copiii sunt în siguranță pentru că Radio Vacanța distribuie, pe întregul litoral și la Sulina, 20.000 de brățări de vacanță și hărți de informare turistică.

Hai cu noi pe plajă să ne bucurăm împreună de cel mai frumos sezon cu radiovacanta.ro!