ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Agenda de concert Înapoi

Concursul Național de Interpretare Instrumentală 'Marele Premiu'

Bookmark and Share
Publicat: luni, 10 Iunie 2019 , ora 15.22

În perioada 10 - 14 iunie 2019 se desfășoară a XXIV-a ediție a Concursului Național de Interpretare Instrumentală "MARELE PREMIU" organizat de Palatul Național al Copiilor sub egida M.E.N.C.S. în parteneriat cu P.M.B - Centrul de Proiecte Educative pentru Copii și Tineret.

Timp de patru zile cei mai talentați instrumentiști din toată țara, elevi ai școlilor gimnaziale de muzică, colegii de artă (clasele I-VIII), palate, cluburi, particulari și din Palatul Național al Copiilor - București se vor întrece cu măiestrie la urmatoarele secțiuni de instrumente: vioară, pian, corzi grave, instrumente de suflat/percuție, muzică de cameră și clape electronice.

Juriul concursului va fi format din profesori de specialitate, iar președintele jurului este Directorul Palatului Național al Copiilor - profesor Radu Anghel Vasilescu.

Decernarea premiilor și Concertul de Gală vor avea loc în data de 14 Iunie 2019 orele 18:00 la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor.

Pentru toate categoriile se vor acorda DIPLOME și mențiuni.

Se acordă Marele Premiu și de asemenea câte un trofeu la fiecare secțiune de instrumente (muzică de cameră, vioară, pian - cluburi și palate, pian - școli de muzică și particulari, corzi grave, suflători și percuție, clape electronice).