Agenda de concert Înapoi

'Clasic e fantastic', proiect de promovare a muzicilor clasice în rândul tinerilor, și-a lansat canalul de youtube

Publicat: luni, 4 Mai 2020 , ora 14.32

"Clasic e fantastic" este un proiect educațional non-profit, care are ca scop promovarea muzicilor clasice în rândul copiilor și adolescenților. De puține zile, pe youtube, cu ocazia marcării împlinirii a 10 ani de existență a proiectului realizat în colaborare cu Filarmonica "George Enescu", a fost lansat noul canal Clasic e fantastic.

Puteți să vă abonați gratuit la canalul oficial "Clasic e fantastic". Aici va fi postată treptat întreaga arhivă video a proiectului. La fiecare trei zile, va fi adăugat câte un concert nou, iar în cel mai scurt timp, playlist-ul va fi completat cu toate concertele din stagiunile precedente, care au fost oferite deja pe facebook conform retrospectivei care a început la mijloc de martie.

Directorul de proiect Cristina Sârbu a declarat că intenția organizatorilor este ca, în toamnă, când sperăm să se reia stagiunea Filarmonicii "George Enescu" din București, să transmită, în direct, concertele Clasic e fantastic.Cum să înțelegem muzica, punându-le astfel la dispoziția copiilor și tinerilor din întreaga țară.

https://www.youtube.com/channel/UCH7X-X4enyZtZKv_wheIqtw