Se întâmplă la Radio România Înapoi

Caravana Gaudeamus Radio România debutează la Iași

Publicat: luni, 30 Septembrie 2019 , ora 9.24

Cel mai cunoscut și mai longeviv proiect cultural dedicat cărții ajunge săptămâna viitoare la Iași, în premieră! Caravana Gaudeamus Radio România se îmbogățește în acest an cu un nou târg de carte, primul din această serie organizat în inima Moldovei, în perioada 2 - 6 octombrie, în Piața Unirii.

Târgul Gaudeamus Radio România, ediția Iași 2019, este organizat de postul public de radiodifuziune, prin echipa Gaudeamus și Radio România Iași, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași și în parteneriat cu un alt eveniment cultural de prestigiu - Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași.

Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 2 octombrie, la ora 11.00, iar programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 și 20.00. Accesul publicului este liber.

Ediția de debut a Târgului Gaudeamus Iași, evenimentul cu numărul 116 în seria Gaudeamus Radio România, va aduce în fața cititorilor la început de an universitar, o ofertă bogată și diversificată:

- cele mai recente apariții editoriale în limba română prezentate de către editurile de top din țară, bestseller-urile momentului pentru toate vârstele și titluri clasice, beletristică și carte de specialitate;

- o bogată ofertă de jocuri educative, pentru toate vârstele;

- multă muzică bună, pentru toate gusturile;

- concursuri - Concursul Național de Lectură "Mircea Nedelciu" adresat elevilor de liceu, Miss Lectura, prin care va fi desemnată cea mai frumoasă vizitatoare a ediției și concursul adresat vizitatorilor care ne urmăresc și pe pagina de Facebook Radio România Gaudeamus - pentru care, sponsorii ediției vor acorda premii extrem de atractive (un televizor, un laptop, două tablete, echipamente și accesorii multimedia etc.).

Conferința de presă care precede deschiderea ediției, va avea loc marți, 1 octombrie, la ora 11.00, la sediul Radio România Iași (str. Lascăr Catargi nr.44).

Sponsori și parteneri

Sponsori: IndECO Grup, InfoTouch Systems, Asociația Lions Club D Iași, CEWE, Emex, Clima

Service și Spring Harghita

Partener media: Agenția de presă RADOR

Pentru detalii suplimentare privind Târgul GAUDEAMUS Radio România, ediția Iași, vă rugăm să accesați website-ul www.gaudeamus.ro sau să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS. Persoană de contact: Connie Chifor (0745 109 649, e-mail connie@gaudeamus.ro).