Interviuri Înapoi

AUDIO. Declarație Ruxandra Georgescu, PR-ul Librariilor Humanitas

Publicat: vineri, 20 Martie 2020 , ora 12.46

Între 21 și 24 martie, Zilele muzicii clasice la Librăriile Humanitas: 15% reducere la discurile cu muzică clasică, iar în 21 și 22 martie, și pe libhumanitas.ro.

"Așa cum recitim o carte sau revedem un film bun, așa revenim la muzica clasică. "Ascultă 5 minute de muzică clasică" este un început grozav de conectare a noilor generații la tot ceea ce înseamnă universul muzicii, care continuă să ne solidarizeze și să ne facă mai buni unii cu ceilalți.

Ne bucurăm să fim și anul acesta alături de prietenii noștri de la Radio România Muzical, oferindu-vă între 21 și 24 martie o reducere de 15% la toate cd-urile cu muzică clasică din librăriile Humanitas. Iar dacă sărbătorim muzica în toate formele ei, nu uitați de literatura de calitate în care regăsiți cele mai frumoase povești croite în jurul acesteia. Amintim doar câteva: Doamna Pylinska și secretul lui Chopin de Eric Emmanuel Schmitt, Brisbane de Evgheni Vodolazkin sau Pianistul de Wladyslaw Szpilman - romane apărute la Editura Humanitas Fiction.

Le dorim tuturor ascultătorilor să se bucure în continuare de emisiunile speciale de la Radio România Muzical. La mulți ani!"