ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Agenda de concert Înapoi

Astăzi este ultima zi de înscrieri la Concursul Național de Pian 'Musica Mundi' - Premiul cel Mare - o pianină Perzina de 4500 euro!!

Bookmark and Share
Publicat: miercuri, 5 Iunie 2019 , ora 12.38

În week-end-ul 8-9 Iunie, va avea loc ediția a V-a a Concursului Național de Pian "Musica Mundi", un concurs unic în Romania, prin anvergura și valoarea premiilor. Marele Premiu al Concursului este o pianină acustică marca Perzina, în valoare de 4500 de euro. Premiul este oferit de Casa Pianelor Boem & Bol, cel mai mare magazin de piane acustice din România.

Înscrierile se mai pot face doar astăzi, 5 iunie, la datele de contact: office@casapianelor.ro; telefon: 0785 442 284

Competiția este organizată de Casa Pianelor Boem & Bol (www.casapianelor.ro), împreună cu Școala de Muzică Boem Club (www.boemclub.ro) și va avea loc la Casa Pianelor Boem & Bol, sediul Dorobanți, Intrarea Bitolia, nr.65, Sector 1, București.

Concursul se adresează elevilor din sistemul preuniversitar (învățământ preșcolar, primar, gimnazial și liceal), pe secțiuni - pian amatori, pian complementar, pian principal, pian 4 mâini și niveluri - începător, avansat (pe clase și ani de studiu).

Repertoriul trebuie să cuprindă 2 piese diferite ca stil, epocă, gen, formă, caracter. Minutaj preșcolari: 4 min, primar 6 min, gimnazial 10 min, liceal 14 min. Pentru secțiunea pian amatori, pian complementar și pian la 4 mâini se acceptă reductiile și se poate cânta de pe partitură. Pentru secțiunea Pian Principal se cântă din memorie. Toți participanții vor cânta fără repetiții.

Juriul va fi format din: Răzvan Dragnea, pianist, Alexandru Burca, pianist, Roland Bol - președintele juriului și președinte Bol Pianos.

Participanții vor putea câștiga premii surpriză din partea partenerilor, diplome, trofee și medalii. Juriul concursului va fi format din personalități din domeniul pianului, muzicieni, experți în domeniu și profesori de pian. Toate informațiile referitoare la concurs se găsesc în Regulamentul concursului: https://boemclub.ro/regulament-2019-concursul-national-de-pian-musica-mundi/.

Concursul Național de Pian "Musica Mundi" își propune să sprijine dezvoltarea muzicală în România și studiul pianului, încurajând cât mai mulți copii și tineri în aprofundarea tainei pianului.