ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

Antena Satelor, vocea Deltei în FM

Bookmark and Share
Publicat: vineri, 14 Octombrie 2016 , ora 12.23
Duminică, 16 octombrie, la o lună de la inaugurarea primei frecvențe FM și la 25 de ani de la difuzarea primei sale emisiuni, Radio România Antena Satelor devine și pe frecvența 103,2 FM vocea Deltei și portavocea problemelor specifice ale celui mai estic oraș al Uniunii Europene. Echipa Antenei Satelor va fi prezentă la Sulina pentru a oferi oamenilor aflați în cea mai izolată parte a României un spectacol de muzică populară și o atmosferă caldă, rețeta de succes a unui post de radio profund românesc.

Duminică, începând cu ora 12:00, pe scena amenajată special pentru acest eveniment, soliști consacrați sau soliști locali de muzică populară și realizatorii celor mai îndrăgite emisiuni ale Antenei Satelor vor construi împreună starea de bine și motivele bunei dispoziții pentru un public care va avea ocazia să înțeleagă de ce Antena Satelor este un post de radio atât de iubit.

Antena Satelor, post național de radio, parte a Societății Române de Radiodifuziune, ocupă un loc aparte în piața de radio din România. Oferta editorială a postului se concentrează pe informarea și orientarea locuitorilor de la sate și din orașele mici, izolate, cu accent pe informațiile de utilitate și pe emisiuni specializate pentru o agricultură performantă. La Antena Satelor, muzica populară și tradițiile sunt la ele acasă, regăsindu-se zilnic în emisiuni, având menirea creării unei atmosfere românești autentice și obiectivul păstrării lor nealterate pentru generațiile care vin.

Mereu aproape de cei peste 700.000 de ascultători ai săi, Radio România Antena Satelor este, întâi de toate, un radio care generează o atmosferă familială, un radio curat, "spus" cu sinceritate, de la om la om.