ACUM:
15.30
Concerte de 5 stele
primite prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 17.00 Perpetuum mobile Actualitate, muzică bună, educație și ... un tonus optimist la final de zi.
Apoi: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

Alo! La telefon, Radio Târgu Mureș

Bookmark and Share
Publicat: miercuri, 17 August 2016 , ora 16.07

Dacă vrei sa asculți Radio România Târgu Mureș și nu ești în raza sa de acoperire, poți face acest lucru accesând numărul de telefon 031.504.0415 (număr cu tarif normal*). Acest număr de telefon are două opțiuni de selectare a programelor, respectiv în limba română și în limba maghiară.

Radio Târgu Mureș rămâne în continuare un radio de cuvânt pentru locuitorii județelor Mureș, Harghita, Covasna și Brașov și vine în întâmpinarea ascultătorilor săi cu noi facilități de ascultare, dar și cu programe din cele mai diverse.

Radio România Târgu Mureș - programul în limba română poate fi ascultat pe frecvențele 102,9 FM și 98.9 FM, iar programul în limbile minorităților pe 106,8 FM, 96 FM și 1323 AM. De asemenea, programele noastre pot fi ascultate și pe site-urile www.radiomures.ro, www.marosvasarhelyiradio.ro, www.radioneumakt.ro, precum și folosind aplicațiile din Appstore și Google Play.

*Apelul este inclus în minutele naționale și nu are suprataxă, depinzând doar de planul tarifar al abonamentului; dacă abonatul nu beneficiază de minute naționale, apelul va genera costuri suplimentare.