Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Două volume semnate de Tiberiu Soare, lansate de Fundaţia 'Calea Victoriei'

Publicat: vineri, 8 Februarie 2019 , ora 0.00

Fundația "Calea Victoriei" invită publicul vineri, 8 februarie, de la ora 19.00, la Palatul Cercului Militar Național, în Sala de Spectacole, la lansarea a două cărți semnate de dirijorul Tiberiu Soare, aflate la a doua ediție: „Pentru ce mergem la operă?” și „Nouă povești muzicale”.

Cele două volume sunt unice în peisajul nostru cultural prin tonul colocvial, informațiile inedite din lumea muzicii și forma grafică specială, cu ilustrații semnate Maria Surducan. Ideile originale ale autorului și felul în care povestește introduc cititorii în universul unor muzicieni de geniu și permit o mai bună înțelegere a epocii în care au creat.

După prezentarea cărților, realizată de Sandra Ecobescu, președinte al Fundației Calea Victoriei, alături de dirijorul Tiberiu Soare, publicul va putea să adreseze întrebări și să primească autografe.

În finalul evenimentului va avea loc un recital oferit de soprana Cristina Fieraru, studentă a Universității Naționale de Muzică București, care va interpreta arii celebre din creația compozitorilor Wolfgang Amadeus Mozart, Gaetano Donizetti și Giacomo Puccini.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, cu înscriere la adresa contact@victoriei.ro.

Lucian Haralambie