ACUM:
0.00
Adagietto
În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...
Urmează: 0.55 Imnul de stat
Apoi: 1.00 Notturno produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio

Arhivă : Știri muzicale din țară Înapoi

Flautistul Ion Bogdan Ștefănescu pornește în Turneul Flautul fermecat - 'Twenty Shades of Music'

Bookmark and Share
Publicat: duminică, 3 Iunie 2018 , ora 0.00
Începând de astăzi și până în data de 10 iunie, flautistul Ion Bogdan Ștefănescu pornește din nou la drum într-un turneu Flautul fermecat intitulat, de această dată, „Twenty Shades of Music”. Itinerarul cuprinde șase recitaluri în șase orașe din cele trei provincii istorice ale României, prima oprire fiind programată astăzi, de la ora 19:00, la Sinagoga din Bistrița.
Ediția din acest an a turneului Flautul Fermecat marchează 100 de ani de la Marea Unire, prilej cu care Ion Bogdan Ștefănescu și chitaristul Costin Soare au pregătit un program special, care include lucrări de Celso Machado, Béla Bártok, Astor Piazzolla, Miroslav Tadic, la care se adaugă piese pentru chitară de Ariel Ramirez și Jorge Morel, care vor fi interpretate de Costin Soare. Ion Bogdan Ștefănescu va folosi toate tipurile de flaut, de la cel bas la piculină, urmărind crearea unei simbioze perfectă cu sunetul chitarei.
„Sunt sigur că melomanii vor reacționa la această nouă propunere sonoră. O consider a fi combinația perfectă”, declara protagonistul turneului „Flautul Fermecat”.