ACUM:
10.00
Arpeggio
Beethoven & more pentru două ore.
Urmează: 11.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 11.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Știri muzicale din țară Înapoi

Corul de Copii Radio evoluează în cadrul Festivalului Internațional 'Gavriil Musicescu'

Bookmark and Share
Publicat: duminică, 5 Iulie 2015 , ora 0.00

Corul de Copii Radio evoluează din nou astăzi, 5 iulie 2015, la Iași. Începând cu ora 10:30, Biserica Sfântul Ștefan cel Mare din localitate va găzdui manifestarea susținută de ansamblul dirijat de Voicu Popescu în care va fi prezentat un repertoriu de muzică religioasă.

Seara va prilejui publicului ieșean cea de-a treia și ultimă întâlnire cu tinerii coriști din cele incluse în seria manifestărilor din cadrul Festivalului Coral Internațional pentru Tineret "Gavriil Musicescu". De la ora 19:00, pe scena Teatrului Național "Vasile Alecsandri" va avea loc gala de închidere a seriei amintite, unde Corul de Copii Radio va urca pe scenă alături de alte formații participante la manifestare.

Vor mai evolua corurile care obțin premiul I din fiecare secțiune de concurs, Marele Premiu, invitații de onoare, Corurile Madrigal - dirijat de Anna Ungureanu, Preludiu - condus de Voicu Enăchescu, Corul psaltic Tronos al Patriarhiei Române - pregătit de Protopsalt Arhidiacon Mihail Bucă, Corala Cantores Amicitiae - dirijată de prof. Univ. dr. Nicolae Gâscă și grupul psaltic Byzantion, condus de asist. univ. drd. Adrian Sârbu.