ACUM:
21.00
Scena europeană
Înregistrări sau concerte în direct.
Urmează: 23.30 Sunete contemporane Incursiune în lumea muzicii contemporane românești.
Apoi: 0.00 Adagietto În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...

Arhivă : Transmisiuni directe internaționale Înapoi

Pentru a reasculta transmisiunile noastre directe faceti click aici

Transmisiuni directe internaționale - octombrie 2014

Bookmark and Share
Publicat: miercuri, 1 Octombrie 2014 , ora 10.22
Radio România Muzical este singurul post românesc care vă oferă posibilitatea de a asculta în direct concerte de pe marile scene ale muzicii clasice contemporane.

Vineri, 3 octombrie, ora 20.30
Transmisiune directă de la Stockholm. Concert susținut de Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii Suedeze la "Berwaldhallen". Dirijor Daniel Harding. Solist violonistul Renaud Capuçon. Johannes Brahms - Concertul op.77 în Re major pentru vioară și orchestră; Robert Schumann - Simfonia a II-a op.61 în Do major.


Miercuri, 8 octombrie, ora 21,30

Transmisiune directă de la Bristol. Concert susținut de Orchestra Națională BBC-Țara Galilor la "Colston Hall". Dirijor Tadaaki Otaka. Soliști: violonista Veronika Eberle și violoncelistul Andreas Brantelid. Johannes Brahms - Uvertura Academică op.80, Dublul concert op.102 în la minor pentru vioară, violoncel și orchestră, Simfonia I op.68 în do minor.


Vineri, 24 octombrie, ora 21.30

Transmisiune directă de la Londra. Concert susținut de Orchestra Simfonică BBC la "Barbican Hall". Dirijor Sakari Oramo. Solist pianistul Javier Perianes. Richard Strauss - Poemul simfonic op.20 "Don Juan"; Edvard Grieg - Concertul op.16 în la minor pentru pian și orchestră; Jean Sibelius - Poemul simfonic op.9 "En Saga"; Igor Stravinski - Suita din muzica baletului "Pasărea de foc".


Vineri, 31 octombrie, ora 21.00

Transmisiune directă de la Frankfurt. Concert susținut de Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii din Frankfurt la "Opera Veche". Dirijor Philippe Herreweghe. Solistă violonista Patricia Kopatchinskaja. Ludwig van Beethoven - Concertul op.61 în Re major pentru vioară și orchestră; Robert Schumann - Simfonia a IV-a op.120 în re minor.