ACUM:
13.05
Polifonii
Baroc, clasic, romantic, coral, creație și interpretare românească - înlănțuite inedit într-o nouă emisiune.
Urmează: 15.15 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 15.19 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

'Povești noi pentru voi', la Librăria Cărturești-Verona

Bookmark and Share
Publicat: joi, 19 Octombrie 2017 , ora 13.19
Teatrul Național Radiofonic și Librăria Cărturești-Verona vă invită vineri, 20 octombrie, de la ora 17:00, la audiția-atelier a spectacolului radiofonic Alunecând într-o prună de Sînziana Popescu. Regia artistică: Mircea Albulescu.

În distribuție: Dorina Chiriac, Mircea Albulescu, Constantin Dinulescu, Alexandrina Halic, Gabriel Coveșeanu, Gheorghe Pufulete. Redactor: Magda Duțu. Regia de montaj: Monica Wilhelm și Florina Istodor. Regia de studio: Janina Dicu. Regia muzicală: George Marcu. Regia tehnică: Vasile Manta.

Începând din această toamnă îi invităm în fiecare lună pe toți copii care n-au uitat să viseze să asculte spectacole radiofonice inspirate din poveștile contemporane. Întâlnirile cu universul sonor al întâmplărilor încă neauzite, oferite cu generozitate de Fonoteca Teatrului Național Radiofonic, se vor petrece în mansarda cu cărți și jucării a bibliotecii Cărturești-Verona, un spațiu în care micii spectatori-ascultători sunt provocați să și deseneze ceea ce ascultă, îmbogățind cu propriul lor spirit creativ lumea fascinantă pe care teatrul radiofonic o exprimă, prin specificitatea sa.

Povești noi pentru voi este un proiect cu multiple perspective educative, adresat tuturor copiilor, prin care producțiile Teatrului Național Radiofonic pentru copii se vor afla mai aproape de sufletul și de imaginația celor pentru care au fost realizate, formând astfel o nouă generație de ascultători.

Un proiect inițiat și coordonat de regizorul Mihai Lungeanu.

Înscrieri la 0732.003.051 sau inscrieri@carturesti.net