ACUM:
1.00
Notturno
Produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio.
Urmează: 7.00 Allegro... de weekend Un matinal clasic, într-un tempo vivace.
Apoi: 9.44 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Antena Satelor inaugurează primele frecvențe fm

Bookmark and Share
Publicat: vineri, 16 Septembrie 2016 , ora 10.37
La 25 de ani de la difuzarea primei sale emisiuni, Radio România Antena Satelor întoarce o importantă pagină din istoria sa: va emite, pentru prima dată, în condițiile de calitate ale frecvențelor fm. Începând de astăzi Antena Satelor se va auzi clar și puternic, va fi o voce și o prezență în casele oamenilor din Zalău (pe frecvența 106,9 MHz) și Sulina (103,2 Mhz).

Prin acordarea acestor prime frecvențe fm Antena Satelor intră într-o etapă a normalității, după ce de foarte mulți ani rămăsese singurul post de radio din România care nu deținea frecvențe în unde ultrascurte. De altfel, la aceste prime două frecvențe fm care intră în portofoliul postului, se va adăuga în curând o a treia, la Comănești.

De asemenea, recepția postului se face în continuare și pe unde medii (531, 603, 630, 1314 KHz), pe frecvența de unde lungi 153 KHz și pe internet, la adresa www.antenasatelor.ro.

Antena Satelor, post public de radio, parte a Societății Române de Radiodifuziune, ocupă un loc aparte în piața de radio din România. Este un radio despre viața la țară, un radio curat, profund românesc, locul în care se întâlnesc toți aceia care au păstrat legătura de suflet cu rădăcinile neamului lor.

Emisiunile postului se concentrează pe informarea și orientarea locuitorilor de la sate, cu accent pe informațiile de utilitate și pe emisiuni specializate pentru o agricultură performantă. La Antena Satelor, muzica populară și tradițiile sunt la ele acasă, regăsindu-se zilnic în emisiuni, având menirea creării unei atmosfere rurale autentice și obiectivul păstrării lor nealterate pentru generațiile care vin.

Mereu aproape de cei peste 800.000 de ascultători ai săi, Radio România Antena Satelor este, întâi de toate, un radio care generează o atmosferă familială, un radio "spus" cu sinceritate, de la om la om.