ACUM:
1.00
Notturno
Produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio.
Urmează: 7.00 Allegro... de weekend Un matinal clasic, într-un tempo vivace.
Apoi: 9.44 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio Oltenia Craiova dă start distracției la Rm. Vâlcea

Bookmark and Share
Publicat: joi, 15 Septembrie 2016 , ora 15.03

• Concert Oana Radu și No Antidote, premii și distracție

Sâmbătă, 17 septembrie, ia-ți copilul de mână și alătură-te distracției între orele 14:30 și 17:30, la un super concert în mall-ul din centrul Municipiului Râmnicu Vâlcea! Vei avea ocazia să cunoști și echipa Radio România Oltenia Craiova, care vine cu cea mai bună veste: o nouă frecvență în Vâlcea: 99,8 fm. Pentru că vă vrem și mai aproape!

Hai să ne cunoaștem, facem poze și ne bucurăm de cea mai frumoasă zi de sâmbătă pe noua frecvență: 99,8 fm, live pe site www.radiocraiova.ro și pe pagina noastră de Facebook!

Craioveanca Oana Radu poate fi considerată cu ușurință una dintre revelațiile din muzica românească: prima poziție în topurile muzicale încă de la primul single, Tu (feat Dr. Mako & Eli), milioane de vizualizări pentru piesele și videoclipurile lansate (Tu, Ea a fost prima, Fără glas - lansat în colaborare cu Rolla Sparks), două nominalizări la premiile Romanian Music Awards 2014 (Best New Act și Best Dance), un refren care este în continuare pe buzele tuturor What Can I Do / În mintea mea ești tu, o transformare spectaculoasă și un timbru unic și recognoscibil. Oana Radu ajunge sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 14:30 la un super concert în mall-ul din centrul Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Tot atunci va urca pe scena și trupa craioveana No Antidote, care a împlinit recent 9 ani de existență, timp în care a strâns numeroase premii de la competiții muzicale atât din țară cât și din străinătate. De curând, trupa a lansat un nou videoclip pentru piesa Who You Are și lucrează intens și la alte melodii.

În deschiderea evenimentului va avea loc un spectacol inedit de dansuri moderne, iar distracția va fi alimentată constant cu premii pentru mari și pentru mici, face painting și surprize din partea magazinelor partenere! Toate vor fi aduse de noua mascotă Radio Oltenia: Best Boy! E prietenos, e plin de cadouri și îi plac copiii!

Evenimentul este organizat de Radio România Oltenia Craiova cu sprijinul Primăriei Rm. Vâlcea, River Plaza Mall, Christian Tour și Magazinele Diana.

Parteneri media:TVR Craiova, Cuvântul Libertății și VTV Rm. Vâlcea.