ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel, marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

'Ce-și doresc femeile?... Dumnezeu știe! Sunt așa de greu de înțeles...'

Bookmark and Share
Publicat: vineri, 26 Februarie 2016 , ora 13.04
De câte ori ai auzit asta? De prea multe ori! Hai să-i ajutăm pe domni și, mai în glumă, mai în serios, să le spunem ce ne dorim!

București fm îți lansează următoarea provocare: filmează-te cu telefonul mobil și, între 1 și 8 martie, pune filmulețul pe Facebook!

Nu uita să taguiești București fm!

Între 1și 8 martie, femeile au cuvântul pe 98,3 FM - București fm în cadrul campaniei "Ce-și doresc femeile?".

Cu un extrem de scurt metraj de 30 de secunde cu dorințe nu poți lua Oscarul, dar poți să atragi atenția și poți avea chiar Sex & Love de la Enrique Iglesias.

Așa că, dacă ai fost super convingatoare, sexy, dar hotărâtă, veryyyyy funny, răutăcioasă sau just cute și ai făcut valuri cu filmulețul tău până pe 8 martie, București fm îți dă bilete la Iglesias… Enrique Iglesias!

Vedeta mondială, de două ori pe locul I în clasamentele Billboard, vine la București pentru cel mai așteptat eveniment muzical al anului - pe 12 mai, la Romexpo, de la ora 20:00.

Nu vrem să te influențăm în niciun fel, dar știai că:

• România are doar 11,3% femei în funcțiile de conducere;

• doar 11,7% din membrii Parlamentului sunt femei. În Uniunea Europeană, devansăm doar Cipru și Ungaria ca pondere a femeilor în Parlament, iar în lume ne aflăm pe locul 99 din 141, în urma unor țări precum Turkmenistan, Azerbaidjan, Zimbabwe, Bangladesh, Irak sau Afghanistan;

• la fiecare 30 de secunde, o femeie din România este victimă a violenței domestice. 75% dintre cazurile de violență domestică nu sunt raportate;

• România se află pe ultimul loc în UE și pe locul 72 la nivel mondial, conform statisticilor Forumului Economic Mondial, când vine vorba de egalitatea între femei și bărbați. Femeile din România continuă să fie preferate în posturile și sectoarele de activitate prost plătite, iar salariul acestora continuă să fie statistic mai mic decât al bărbaților angajați pe posturi similare.

Așa că, doamnelor din lumea-ntreagă, toate dorințele sus, pe Facebook! Neapărat cu tag Bucurestifm și cu #CeIsiDorescFemeile

Între 1 si 8 martie, hai să umplem Facebook-ul cu dorințe!

Ce-și doresc femeile? O campanie București fm în care femeile vorbesc și bărbații ascultă.