ACUM:
23.50
De 10 ori despre... romantism (R)
Un serial de inițiere, mai ales, pentru tinerii ascultători.
Urmează: 0.00 De 10 ori despre... romantism (R)
Apoi: 0.20 Adagietto În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Caravana GAUDEAMUS 2016 debutează la Craiova cu numeroase surprize

Bookmark and Share
Publicat: miercuri, 17 Februarie 2016 , ora 12.19

Târgul Gaudeamus Craiova împlinește în acest an 15 ani! Radio România (Centrul Cultural Media și Radio Oltenia Craiova) vă invită, între 24 și 28 februarie, în foaierul Teatrului Național "Marin Sorescu", să îl sărbătorim așa cum merită! Așa cum meritați și voi, cei care sunteți alături de noi an de an. Programul de vizitare este: miercuri - sâmbătă, între orele 10.00 și 18.00, duminică, între orele 10.00 și 15.00.

Surprizele care vă așteaptă la cel mai îndrăgit târg de carte din partea de sud a țării sunt multe și consistente:Concursul "Susțin Târgul GAUDEAMUS Craiova!" organizat de Radio România Oltenia Craiova, adresat în special internauților. Vino la târg, fă-ți o fotografie împreună cu partenerul tău (că doar începem în ziua de Dragobete!) și posteaz-o pe pagina de Facebook a Radio Craiova. (https://www.facebook.com/Radio-Romania- Oltenia-Craiova-508706319195546/?fref=ts) Cel mai convingător cuplu participant (desemnat ca atare pe baza numărului de like-uri obținute de fotografie) va primi din partea organizatorului, ca să aibă cu ce sărbători, suma de 500 de lei.  Un program dens și variat, care cuprinde în acest an aproape 100 de evenimente - record al Caravanei GAUDEAMUS (2000 - 2016) - propuse de expozanți și de Radio România • Tombola GAUDEAMUS, cu premii numeroase și atractive. Cumpără o carte, desemnează-ți editura și cartea preferate prin chestionarul de Vot al Publicului și poți fi unul dintre câștigători.  Sute de titluri proaspăt ieșite de sub tipar, pentru toate vârstele și gusturile  Reduceri de prețuri, oferte și pachete promoționale, pregătite de către expozanți.

În premieră, deschiderea oficială a târgului, care va avea loc miercuri, 24 februarie, la ora 12.00, va fi precedată de o "mișcare de stradă": un gigantic lanț uman, format din aproape 2.000 de persoane care își vor transmite o carte-simbol, va marca traseul dintre sediul Radio România Oltenia Craiova și Teatrul Național, pe o distanță de circa 2 km. (via Centrul Vechi) Cei care vor susține acest proiect sunt elevi și cadre didactice de la instituții de învățământ din Craiova, angajați ai instituțiilor publice din municipiu și membri ai echipei Radio România Oltenia Craiova, inițiatorul evenimentului, reuniți într-un gest de solidaritate cu acest act cultural.

Conferința de presă care precede debutul Târgului GAUDEAMUS Craiova va avea loc marți, 23 februarie, la ora 11.00, la sediul Radio România Oltenia Craiova (str. Știrbei Vodă nr. 3).

Târgul Gaudeamus Craiova - un eveniment Radio România

Parteneri principali: BRD Groupe Société Générale și Vodafone România Parteneri: Automobile Dacia, Casa de Modă Ilinca, Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Craiova, Lions Club Craiova, Rotary Club Craiova, Hotel Parc Parteneri media: mediaTRUST, Cuvântul Libertății

Pentru detalii suplimentare privind această ediție a Târgului GAUDEAMUS Craiova, vă rugăm să accesați website-ul www.gaudeamus.ro sau să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS. Persoane de contact: Mara Alecu (tel. 0743 123 700, e-mail mara@gaudeamus.ro) și Ioana Lădaru (0742 107 583, e-mail ioanaladaru@yahoo.com ).