ACUM:
0.00
De 10 ori despre... romantism (R)
Urmează: 0.20 Adagietto În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...
Apoi: 0.55 Imnul de stat

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

De 26 de ani, în Dobrogea. La Mulți Ani, Radio Constanța!

Bookmark and Share
Publicat: joi, 21 Ianuarie 2016 , ora 10.35

La aniversarea celor 26 de ani de activitate, Radio Constanța, Primul Radio din Dobrogea, este alături de ascultătorii săi. Colegii noștri sărbătoresc fiecare an aniversar cu bucurie pentru toate lucrurile bune pe care le duc spre ascultători: informația locală și regională, programele de educație, cultură și divertisment, în limba română, în limbile greacă, turcă, tătară, ruso-lipovenească, armeană și în dialect aromân. Bucuria unei aniversări atât de frumoase este dublată de ceea ce definește, astăzi, Radioul Public: credibilitate, notorietate și profesionalism.

Înființat pe 21 ianuarie 1990, în zilele tumultoase ale perioadei post-decembriste, ca Studio Teritorial al Radiodifuziunii Române, Radio Constanța a rămas aproape de oameni, conectat la evenimentele regionale. A reușit să fie așa cum publicul a dorit.

Astăzi, Radio Constanța acoperă Dobrogea cu frecvențele 100,1FM, 90,8FM, 106,2FM Sulina, 93 FM Tulcea (în curând), 909 Khz și 1530 Khz, însă este recepționat și în județele Brăila, Buzău, Vrancea, Galați, Ialomița și Călărași. În același timp, prin prezența în online, răspunde așteptărilor unui public activ și interesat de consumul pe internet și de prezența pe rețelele de socializare.

Radio Constanța deschide astăzi porțile pentru a-i întâmpina pe cei care vor să cunoască echipa care dă voce radioului, ideilor, inspirației.