ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel, marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Gaudeamus, cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio

Bookmark and Share
Publicat: luni, 9 Noiembrie 2015 , ora 10.49

"Cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio" este sloganul sub care se va desfășura, în intervalul 18 - 22 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo, cea de-a 22-a ediție a Târgului Internațional Gaudeamus Carte de Învățătură!

Asumându-și rolul de creator de cultură și nu numai de promotor al acesteia, Radio România este inițiatorul manifestării, aflată de peste 20 de ani în topul evenimentelor de profil din această parte a Europei, fiind singurul post public de radio din lume care organizează un târg de carte de o asemenea amploare și prestanță.

Invitatul de onoare al ediției este GADIF - Grupul Ambasadelor, Delegațiilor și Instituțiilor Francofone din România. Amfitrionul Târgului Internațional Gaudeamus 2015 este domnul Victor Ieronim Stoichiță, reputat cercetător și profesor de istoria artei, stabilit în prezent în Elveția.

Sute de mii de titluri, mai vechi sau disponibile în premieră, 700 de evenimente editoriale și profesionale, derulate non-stop pe parcursul celor cinci zile ale, invitați speciali, numeroase ateliere de creație, dedicate celor mai tineri vizitatori și expoziții vor creiona și această ediție.

Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 18 noiembrie, la ora 12:00.

Ca și la edițiile precedente, numeroase categorii de public vor avea accesul gratuit: preșcolari, elevi, studenți, cadre didactice, bibliotecari, profesioniști din domeniile editorial/educațional, jurnaliști, pensionari, persoane cu dizabilități, grupuri organizate.

Pentru vizitatorii care nu se încadrează în aceste categorii, accesul în incintă se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) și a abonamentelor de intrare (în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada), care vor constitui totodată și suportul pentru Tombola Gaudeamus.

Programul de vizitare este zilnic între orele 10:00 și 20:00.

Gaudeamus - un eveniment Radio România.

Parteneri Gaudeamus 2015:

Proiect cultural susținut de Ministerul Culturii.

BRD Groupe Societe Generale - Partener principal.

Sponsori: Dacia și Vodafone România.

Parteneri: DDB, Treasure Tea & Coffee, CEWE România, Bernschutz & Co, 7Last Muse, Display Grup, Carrefour, Kandia Dulce, Vestra, Primăria Municipiului București, Primăria Sectorului 1 București.

Parteneri media: TVR, Spectacular, România TV, Media Trust România, TV5 Monde, revista Accente, Agenția de carte, Bookblog.ro, revista Cariere, Cațavencii, Forbes România, ziarul Metropolis, revista Observator Cultural, Revista 22, România Liberă, Suplimentul de cultură, Șapte Seri.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să vă adresați Secretariatului GaudeamuS.

Persoane de contact: Connie Chifor (tel. 0745 109 649, e-mail connie @gaudeamus.ro) și Anca Badea (tel. 0740 121 173, e-mail anca @ gaudeamus.ro).