ACUM:
7.00
Musica viva
Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Urmează: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 9.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio România și ABU organizează la București Conferința Media 2020

Bookmark and Share
Publicat: luni, 29 Iunie 2015 , ora 10.33
Profesioniști din industria media, experți, conducători de medii publice și private, personalități ale Uniunii Audiovizualului Asia-Pacific (ABU), precum și ale altor organisme internaționale din Asia, Europa, America și Australia se vor reuni între 30 iunie și 1 iulie la București, în cadrul Conferinței "Media 2020 - Bringing Media to the Future", organizată de Radio România și ABU.

Deschiderea conferinței va avea loc marți, 30 iunie, ora 9:00, la hotel Radisson Blu, în prezența Ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

Acesta este primul eveniment pe care ABU, cea mai mare organizație de cooperare audiovizuală pe plan mondial, acceptă să îl organizeze în afara spațiului geografic Asia - Pacific. Conferința se va concentra pe modul în care mass-media va evolua în următorii cinci ani. Agenda conferinței acoperă subiecte de primă importanță, cu care se confruntă industria mass-media aflată în plină reconfigurare: Peisajul media în 2020 - tendințe în dezvoltarea mass-media, Consumul de radio și de conținut TV prin new media, telefoane mobile, internet (OTT), platforme hibride etc, Crearea de conținut atractiv, interactiv, generator de audiență, Media pentru copii, Producții tv în UHD.

Participanții, sosiți la București de pe patru continente, vor aborda transformările fundamentale care se produc deja în industria media și provocările viitorului. Acest eveniment de anvergură este o oportunitate extraordinară pentru România, țară europeană ce devine în acest context o punte de legătură între media audiovizuală din Europa și Asia.

Programul evenimentului și alte amănunte, pe http://abumedia2020.radioromania.ro/

În imagine, Ovidiu Miculescu, Președinte Director General Radio România, împreună cu dr. Javad Mottaghi, Secretarul General al ABU.