ACUM:
22.30
Interpretul zilei (R)
Marile nume din prezent și din trecut.
Urmează: 23.30 De 10 ori despre...clasicismul timpuriu ® Un serial de inițiere, mai ales, pentru tinerii ascultători.
Apoi: 0.00 Adagietto În inima nopții, sonorități aduse din inima nopții...

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Martie: o lună efervescentă la Radio România Cluj

Bookmark and Share
Publicat: luni, 16 Martie 2015 , ora 9.45

Studioul Teritorial împlinește, în data de 15 martie, 61 de ani de existență, prilej cu care Radio România Cluj oferă o suită de evenimente:

Spectacolul aniversar Primăvara pe portativ - realizat în colaborare cu Asociația Armonia Music - în data de 13 martie, ora 17,00, la Sala de concerte Vasile Rebreanu a Studioului de Radio Cluj, cu participarea unui grup de soliști de la Liceul Onisifor Ghibu din Cluj-Napoca, soliști de muzică populară din Huedin și soliști ai Rock Academy.

În 21 martie, Radio Cluj împreună cu Asociația Clujul Pedalează vă invită să sărbătorim împreună pe două roți. Evenimentul, cu un impact vizual deosebit, presupune parcurgerea unui traseu în centrul Clujului.

În 22 martie, Concert vocal instrumental cu corul Liceului Unitarian János Zsigmond din Cluj-Napoca, care va fi transmis live din Sala de Concerte a Studioului. Cu această ocazie Asociația Donát 160 Egyesület va oferi un premiu celui mai bun profesionist al anului 2014 din redacția maghiară.

În 25 martie Caravana Radio România Cluj ascultă Turda. Este al doilea popas al circuitului demarat în 4 martie. Acțiunea vizează o serie de orașe mici și mijlocii, respectiv comune mari din aria de acoperire a postului.

La standul Radio România Cluj de la Turda se vor afla: primarul orașului, Tudor Ștefănie, directorul Muzeului de Istorie, Mariana Pâslaru, coordonatorul proiectului - Voluntariat, Verde, Viață, derulat de Fundația Rațiu. În cadrul proiectului V.V.V., care se desfășoară în Luna curățeniei, vor fi premiate cinci inițiative cetățenești de curățenie și amenajare a unor spații verzi.