ACUM:
1.00
Notturno
produs de BBC, preluat prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 7.00 Musica viva Matinalul altfel marca Radio România Muzical.
Apoi: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

'Femeia, eterna poveste', la Sala Radio - romanțe, tango-uri și muzică de petrecere de început de secol XX

Bookmark and Share
Publicat: marți, 3 Martie 2015 , ora 14.02

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Orchestra de Muzică Populară Radio vă invită la un concert special dedicat doamnelor de toate vârstele, dar și celor care doresc să le ofere o seară muzicală în atmosfera peisajului muzical bucureștean al începutului de secol XX. Sub titlul "Femeia, eterna poveste", sâmbătă, 7 martie, ora 17.00, la Sala Radio, sub bagheta dirijorului Adrian Grigoraș, vă veți bucura de un spectacol în care vor fi reunite refrene nemuritoare, în interpretări mai vechi sau mai noi: romanțe, tangouri celebre, muzică de petrecere, cântece vechi românești.

Nume reprezentative ale scenei folclorice românești, dar și tineri hărăziți cu talent și dragoste pentru frumos, vor aduce prin cântecele lor un omagiu femeii: Gheorghe Turda, Ion Ghițulescu, Elena Pădure, Maria Loga, Nicolae Datcu, Constantin Lătărețu, Claudia Torop, Georgiana Bârsac, Ion Toader, Eugenia Moise Niculae, Emilia Dorobanțu, Bogdan Cioranu, Ancuța Corlățan, Florin Boita, Grigore Gherman, Loredana Streche, Andreea Feraru. Evenimentul va fi prezentat de solistul de muzică populară Valentin Sanfira, pe care îl veți aplauda și în ipostaza sa de interpret.

Un concert Radio România.

Coproducător: Televiziunea FAVORIT.

Parteneri media: Radio Antena Satelor, Radio România Actualități.


Biletele sunt
disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", în Magazinele Germanos și la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.