Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Spectacolele zilei la Opera Comică pentru Copii

Publicat: duminică, 2 Octombrie 2022 , ora 0.00
Opera Comică pentru Copii propune publicului său spectacolul mai multe spectacole astăzi, 2 octombrie. De la ora 10, „Bubu și Anotimpurile” este evenimentul gândit de Andreea Soare și Irina Furdui și dedicat spectatorilor cu vârste de până la trei ani. Damian Vlad a semnat muzica și aranjamentele din acest spectacol, menit să faciliteze interacțiunea dintre copii și muzică. Vladimir Turturica a gândit scenografia, iar spectacolul are loc cu participarea psihologului Gabriela Maalouf, în Sala „UnderGrant” între orele 10 și 14.
„Aventurile lui Peer Gynt” este titlul unui alt spectacol propus de instituție începând cu ora 10. Muzica lui Edvard Grieg face parte din acest concert-lecție propus spectatorilor cu vârsta de minimum șapte ani, pe scena Sălii „Mozart” a instituției.
În Sala Mare a Operei Comice va avea loc tot astăzi, de la ora 11, o reprezentație a spectacolului „Frumoasa din Pădurea Adormită”. Muzica lui Piotr Ilici Ceaikovski și coregrafia lui Marius Petipa vor putea fi urmărite de spectatorii cu vârsta de minimum trei an.
Petre Fugaciu