Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Cristian Măcelaru și Daniel Ciobanu, într-un concert Beethoven transmis în direct de Radio România Muzical

Publicat: marți, 9 Martie 2021 , ora 0.00
Filarmonica „George Enescu” anunță anularea concertelor cu public de astăzi, 9 martie și mâine, 10 martie. Programul 100% Beethoven dirijat de Cristian Măcelaru, avându-l ca solist pe Daniel Ciobanu, va fi transmis însă în direct de postul nostru de radio. Astfel începând cu ora 19:00 veți putea asculta pe binecunoscutele frecvențe FM dar și online Concertul nr. 4 op. 58 în Sol major pentru pian și orchestră și Simfonia a III-a "Eroica" op. 55 în Mi bemol major în direct, de la Sala Mare a Ateneului Român. Comenteză Jeanine Costache.
Înregistrarea audio-video a concertului va fi difuzată vineri 12 martie 2021 la ora 19.00 pe site-ul și pe canalul de YouTube ale instituției dar și pe pagina de facebook a postului Radio România Muzical.
Biletele vor fi returnate, începând de mâine, 10 martie, la casa de bilete a instituției sau direct în contul de unde au fost plătite. Pentru spectatorii care au plătit bilete online, banii vor fi returnați automat în maximum 8 zile, în contul bancar din care au fost virați.


Ioana Marghita