Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Un nou episod al Dialogurilor live Radio România Muzical, în 25 mai

Publicat: marți, 19 Mai 2020 , ora 0.00
Seria Dialogurilor live cu interpreți români de renume continuă pe contul de facebook Radio România Muzical. Tema discuțiilor este perioada pe care o traversăm cu toții, dar și soluțiile propuse pentru ieșirea din criza declanșată de pandemie. Muzicienii reprezintă una dintre categoriile profesionale grav afectate, în întreaga lume: toate concertele cu public au fost anulate, iar revenirea la normalitate nu se găsește încă la orizont, însă în fiecare țară sunt căutate soluții de a facilita accesul publicului la actul muzical, în condiții de siguranță sanitară atât pentru muzicieni, cât și pentru public.
Luni, 25 mai, de la ora 18.00, invitați vor fi violonistul Florin Iliescu, concert-maestru al Orchestrei Radiodifuziunii din Frankfurt, violonistul Vlad Stănculeasa - concert-maestru al Orchestrei Simfonice din Barcelona și Alexandru Mija - project manager European Union Youth Orchestra (EUYO), cu sediul la Ferrara, Italia.
Dialogul este moderat de Cristina Comandașu, manager Radio România Muzical, și poate fi urmărit live pe contul facebook Radio România Muzical, ulterior, înregistrat, pe contul youtube Radio România Muzical.
Larisa Clempuș