Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Cătălin Milea, Matei Ioachimescu - recitaluri online

Publicat: vineri, 10 Aprilie 2020 , ora 11.38
În această perioadă când toate evenimentele cu public au fost anulate, Radio România Muzical vine în sprijinul muzicienilor care susțin recitaluri în direct, online, pe propriul site sau cont de socializare.
Mai mult, putem găzdui pe site-ul și contul nostru Facebook aceste evenimente live. Pentru concerte transmise în direct (și) pe site-ul nostru, avem nevoie de codul embeded al transmisiunii, iar pentru live pe Facebook, recomandăm crearea unui eveniment cu Radio România Muzical co-hosting.
Duminică, 12 aprilie, de la ora 15.00, saxofonistul Cătălin Milea va susține un nou concert din seria Jazz în sufragerie - Gustări muzicale. Vizionarea este gratuită, însă în cadrul acestui eveniment online se vor putea face donații ce vor fi folosite pentru susținerea copiilor din cadrul Fundației Copii în dificultate.
Marți, 14 aprilie, flautistul Matei Ioachimescu va susține cel de-a treilea recital din seria L'Isolation. Muzicianul va interpreta opusuri semnate Pierre-Octave Ferroud, Johann Sebastian Bach, Arthur Honneger și Ian Clarke. Ora de începere: 16,30.
Cele două recitaluri vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook Radio România Muzical.
Larisa Clempuș