Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Sînziana Mircea, al treilea recital online din seria #stayathome

Publicat: miercuri, 1 Aprilie 2020 , ora 0.00
În această perioadă cu toate evenimentele cu public anulate, însă în care muzicienii își doresc să rămână în contact cu publicul lor, aceștia pot beneficia de promovarea Radio România Muzical, prin organizarea concertelor transmise în direct, online, pe propriul site sau cont social media.
Mai mult, putem găzdui pe site-ul și contul nostru Facebook aceste evenimente live. Pentru concerte transmise în direct (și) pe site-ul nostru, avem nevoie de codul embeded al transmisiunii, iar pentru live pe Facebook, recomandăm crearea unui eveniment cu Radio România Muzical co-hosting.
Cel de al treilea recital din seria online #stayathome, propusă de pianista Sînziana Mircea are loc vineri, 3 aprilie 2020, începând cu ora 19:00. Veți putea audia piese pop sau lucrări din repertoriul de jazz, semnate de artiști precum Nat King Cole, Ludovico Einaudi, Frank Sinatra, Dean Martin sau Queen și Coldplay, printre alții. Sînziana Mircea îl va avea drept invitat al celui de-al treilea recital online pe compozitorul Andrei Tudor.
Recitalul va fi transmis pe pagina de Facebook a artistei, pe paginile Radio România Muzical și MuseArt Academy.
Alexandra Scumpu