Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Ioana Cristina Goicea, Cătălin Milea și Matei Ioachimescu - recitaluri online

Publicat: sâmbătă, 28 Martie 2020 , ora 0.00
În această perioadă în care toate evenimentele live au fost anulate, însă muzicienii își doresc să rămână în contact cu publicul lor, pot beneficia de promovarea Radio România Muzical, prin organizarea concertelor transmise în direct, online, pe propriul site/cont social media.
Mai mult, putem găzdui pe site-ul și contul nostru Facebook aceste evenimente live. Pentru concerte transmise în direct (și) pe site-ul nostru, avem nevoie de codul embeded al transmisiunii, pentru live pe Facebook, recomandăm crearea unui eveniment cu Radio România Muzical co-hosting.
Duminică, 29 martie, sunteți invitați la o întâlnire relaxată cu saxofonistul Cătălin Milea, care vă propune un program de jazz intitulat Gustări muzicale, în cadrul seriei Jazz în sufragerie. Ora de începere este 15,00.
În aceeași zi de 29 martie, de la ora 17.00, violonista Ioana Cristina Goicea va susține un mini-recital de 30 de minute pentru The Violin Channel, accesibil si pe contul nostru de fb.
Marți, 31 martie, flautistul Matei Ioachimescu revine, live de la Viena, cu seria intitulată L'isolation. Muzicianul va interpreta, de la ora 16.30, piese de Johann Joachim Joachim Quantz, Doina Rotaru și Georg Philipp Telemann.
Toate aceste recitaluri live vor fi accesibile gratuit pe paginile de socializare administrate de artiștii amintiți și pe contul facebook Radio România Muzical.
Larisa Clempuș