Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Opera Comică pentru Copii anunță programul online al spectacolelor

Publicat: vineri, 27 Martie 2020 , ora 0.00
Opera Comică pentru Copii anunță programul online al spectacolelor până la finalul lunii aprilie. În fiecare sâmbătă și duminică de la ora 17.00, se va difuza câte o reprezentație din repertoriul instituției. Spectacolele vor putea fi vizionate în regim LIVE pe Facebook-ul Operei Comice pentru Copii, la ora anunțată sau oricând și de oriunde pe aplicație: https://app.operacomica.ro/.
De asemenea, pe lângă programul variat de spectacole, echipa Operei Comice a pregătit o serie de emisiuni educative și distractive pentru copiii mari și mici. Micul Grădinar OCC, Povești cu Felicia, În spatele Cortinei, Fabule cu Nino și Filme de Zece sunt emisiunile deja disponibile pe Aplicația Opera Copiilor.
"Pe această aplicație puteți vedea capodopere de operă, de balet, de operetă, de musical și de teatru muzical, concerte și multe, multe emisiuni educative. Oricând și de oriunde... Vorbim despre producții originale românești, gândite de realizatori români, pentru români și exclusiv în limba română", a declarat soprana Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.
Larisa Clempuș