Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

4 spectacole ale Operei Comice pentru Copii în cadrul târgului 'Poveste de Crăciun'

Publicat: duminică, 2 Decembrie 2018 , ora 0.00

Opera Comică pentru Copii invită publicul și astăzi, 2 decembrie 2018, la Târgul "Poveste de Crăciun", deschis zilnic până pe 31 decembrie, în weekend de la 11:00 la 22:30 și în timpul săptămânii între orele 16:00 - 21:30. Intrarea este liberă.

În cadrul târgului de la Opera Comică pentru Copii, cei mici pot participa la fiecare sfârșit de săptămână la "Atelierele lui Moș Crăciun", unde au posibilitatea să creeze decorațiuni de iarnă, să coloreze, să picteze sau să se transforme în diverse animăluțe ori personaje. Copiii sunt invitați să îi scrie lui Moș Crăciun scrisori speciale la atelierul de caligrafie și să se joace în voie la "Camera de Joacă - Games Room".

Pe scena pregătită pentru Târgul "Poveste de Crăciun" sunt prezentate mai multe spectacole în care vor evolua soliștii vocali și instrumentiștii Operei Comice pentru Copii, copiii de la Atelierele "Micul Artist" și coruri din Programul Național Cantus Mundi.

În cadrul târgului, Opera Comică pentru Copii va prezenta astăzi câte două reprezentații ale spectacoleloer "Joc și Rock" - la Sala Mare, de la orele 11:00 și 15:00 - și "Ivan Turbincă" - la Sala UnderGrant, orele 10:00 și 12:00.

Lucian Haralambie