Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Radio România Muzical aduce muzica clasică live la ParkLake Shopping Center!

Publicat: marți, 21 August 2018 , ora 0.00
ParkLake Shopping Center, Radio România Muzical, Orchestrele și Corurile Radio România vă invită la un concert special: Orchestra de Cameră Radio, dirijorul Constantin Adrian Grigore și vocalista Irina Sârbu - solistă, vor apărea pe scena special instalată în grădina ParkLake sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 19:00. Intrarea publicului este liberă.
Muzică clasică și prelucrări în stil jazz ale unor celebre piese românești se împletesc într-un program accesibil tuturor – de la Mozart la Johann Strauss-fiul și Dmitri Șostakovici, acele lucrări muzicale pe care toți le-am fredonat cândva sau pe care le-am ales să ne însoțească zilnic, ca sonerii de apel ale telefoanelor mobile. Realizatorii matinalului Radio România Muzical, Andreea Chiselev și Liviu Pețu, vor fi prezentatorii concertului.
Acesta este primul eveniment de o asemenea anvergură care implică o orchestră simfonică, într-un mall bucureștean; ParkLake pregătește o adevărată sală de concert în aer liber, cu sute de scaune și prosecco pentru spectatori, un eveniment menit să arate că muzica clasică este pentru toți și pe toți ne poate face mai buni.
Ștefan Costache