Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Concertele din Săptămâna Luminată de la Sala Radio

Publicat: vineri, 6 Aprilie 2018 , ora 0.00

Sala Radio va găzdui 3 evenimente săptămâna viitoare. Primul va fi un recital susținut de Volkhard Steude, concertmaestrul Filarmonicii din Viena, și pianista Cătălina Butcaru. Joi, 12 aprilie 2018, de la ora 19:00, cei doi vor prezenta un program alcătuit din lucrări de Beethoven, Schumann, Brahms și Chausson.

Al doilea concert al săptămânii din Studioul "Mihai Jora" îi are protagoniști pe aceiași Volkhard Steude și Cătălina Butcaru care vor fi soliștii Orchestrei Naționale Radio în concertul de vineri, 13 aprilie. Ansamblul va fi dirijat, de la ora 19:00, de Cristian Lupeș într-un progam ce include Uvertura operetei "Liliacul" de Johann Strauss-fiul, Dublul concert în re minor de Felix Mendelssohn și Simfonia a IV-a op.60 în Si bemol major de Ludwig van Beethoven.

Iar sâmbătă, 14 aprilie, este rândul Corului de Copii Radio să evolueze pe scena Sălii Radio. Ansamblul dirijat de Voicu Popescu și Răzvan Rădos va prezenta spectacolul "The Sound of Musical", realizat cu participarea pianistei Magdalena Faur. Prezintă Delia Martea, iar ora de începere este 19:00.

Lucian Haralambie