Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Gala 'VINCERO Luciano Pavarotti - Povestea unei vieți', pe scena Operei Naționale București

Publicat: miercuri, 4 Octombrie 2017 , ora 0.00

Centrul Cultural și de Tineret "Ștefan Iordache", în colaborare cu Opera Națională București, alături de Fundația "Luciano Pavarotti" invită publicul la o întâlnire cu momente din cariera și viața artistului Luciano Pavarotti, în cadrul Galei Extraordinare "VINCERO Luciano Pavarotti - Povestea unei vieți", care va avea loc mâine, 5 octombrie 2017, începând cu ora 18.30. Evenimentul comemorează 10 de ani de la trecerea în eternitate a tenorului.

Astăzi, 4 octombrie, de la ora 12:00, are loc o conferință de presă premergătoare galei, urmată de vernisajul unei expoziții care cuprinde câteva dintre obiectele personale ale artistului. În seara de 5 octombrie, începând cu ora 18.30, Gala Extraordinară va așeza în cuvinte, filmări inedite și muzică interpretată de tinerii soliști pregătiți sau premiați de "Fundația Luciano Pavarotti" povestea unei vieți trăite curajos și a unei cariere de geniu.

Invitații speciali ai evenimentului sunt sopranele Claudia Sasso și Laura Macrì, mezzo-soprana Francesca Sartorato, tenorii Ivan Ayon Rivas, Stefano Tanzillo și baritonul Stefano Marchisio, alături de tenorul Alin Stoica de la Opera Națională București. Acompaniază pianistul Paolo Andreoli și Orchestra Operei Naționale București.

Lucian Haralambie