Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Maria Răducanu și Maxim Belciug la Zilele Unteatru. O chitară și ceva nervi

Publicat: vineri, 29 Iulie 2016 , ora 14.23

Duminică, 31 iulie 2016, Zilele Unteatru vă invită la concert. La ora 17:00, Maria Răducanu și Maxim Belciug urcă împreună pe scenă pentru a-și adăuga cântecele la sărbătoarea celui mai grăitor fenomen teatral apărut în ultimii ani în spațiul independent de la noi. Un concert pe afișul căruia se găsește un vers de Maiakovski: "Scripco, știi ceva? Hai să trăim împreună! Ce zici mata?"


Așadar duminică,  o chitară "și ceva nervi". Și, cum scria Matei Florian cu multă vreme în urmă, "nu știu cîți dintre dumneavoastră sînt pregătiți pentru o astfel de călătorie. Ce știu însă cu siguranță este că în astfel de drumuri e bine să te lepezi de orice fel de griji și complicații și că, pînă una-alta, tihna pe care ți-o poate dărui o muzică bună este cea mai lenevoasă și plăcută cale înspre acolo. Și nu trebuie să fii neapărat expert în lene tihnită ca să știi că nici un medicament din lume nu se compară cu remediul simplu-complicat al unei voci și al unei chitare care povestesc ceva despre morile de vînt. Iar atunci cînd cei care îți cîntă sînt Maria Răducanu și Maxim Belciug poți să fii sigur că vei asculta măcar o poveste bine spusă."

Concertul începe la ora 17.00 și are loc duminică, 31 iulie 2016, în noul spațiu Unteatru din str. Sfinții Apostoli 44, București. Informații și rezervări: 0721268516, rezervari@unteatru.ro sau www.unteatru.ro.