Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

La Arcub continuă cursurile Dalcroze

Publicat: miercuri, 29 Iunie 2016 , ora 0.00
Săptămâna aceasta vor avea loc ultimele conferințe ale proiectului Cultură prin muzică - Culture through music. Din 28 și până în 30 iunie 2016 cei interesanți pot urmări evenimentele amintitei serii în Sala Mare de la sediul ARCUB din Str. Lipscani. Astăzi, în 29 iunie 2016, are loc, de la ora 14:00, un nou atelier de ritmică Dalcroze, susținut de Mireille Weber din Elveția. Iar joi, 30 iunie, de la ora 10:00, Helga Rut Gudmudsdottir din Islanda propune celor interesați un Atelier Orff.
Tot ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București organizează joi, 30 iunie 2016, o dezbatere liberă alături de profesorii specializați în educația muzicală amintiți anterior. Subiectele abordate în discuția-dezbatere vor viza metodele de educație muzicală de tip activ - o alternativă pentru educația muzicală în România, importanța educației muzicale timpurii, invitații concentrându-se și pe formularea sugestiilor pentru îmbunătățirea sistemului actual.
ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București are onoarea de a vă invita să participați la dezbaterea/ discuția liberă din ziua de 30 iunie, alături de profesori specialiști în educația muzicală - Anne-Claire Rey-Bellet, Yasmin Folini, Mireille Weber, Helga Rut Gudmudsdottir.