Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Începe cea de-a XXII-a ediție a Târgului Internațional de Carte 'Gaudeamus'

Publicat: miercuri, 18 Noiembrie 2015 , ora 0.00
"Cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio" este sloganul sub care se va desfășura, în intervalul 18 - 22 noiembrie 2015, la Pavilionul Central Romexpo, cea de-a 22-a ediție a Târgului Internațional Gaudeamus Carte de Învățătură.
Asumându-și rolul de creator de cultură, nu numai de promotor al acesteia, Radio România este inițiatorul manifestării, aflate de peste 20 de ani în topul evenimentelor de profil din această parte a Europei, instituția noastră fiind singurul post public de radio din lume care organizează un târg de carte de o asemenea amploare și prestanță.
Invitatul de onoare al ediției este GADIF - Grupul Ambasadelor, Delegațiilor și Instituțiilor Francofone din România. Amfitrionul Târgului Internațional Gaudeamus 2015- Victor Ieronim Stoichiță, reputat cercetător și profesor de istoria artei, stabilit în prezent în Elveția.
Târgul își va deschide larg porțile astăzi, 18 noiembrie 2015, de la ora 12 și va avea un program zilnic de vizitare între orele 10 și 20. Între miile de propuneri figureazîă și numeroase tentații cu subiect muzical, pe care vă invităm să le descoperiți.