Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Violonistul Răzvan Stoica - live la 'Interviurile RRM'

Publicat: marți, 22 Septembrie 2015 , ora 0.00

În această seară de marți, 22 septembrie 2015, seria "Interviurile Radio România Muzical" îi are ca invitați, în direct în FM dar și audio și video pe site-ul nostru, pe violonistul Răzvan Stoica și pianista Andreea Stoica. Cei doi vor avea, de la ora 19:00, un dialog cu Cristina Comandașu despre lansarea în premieră în țara noastră a primului album semnat de cei doi pentru casa Universal Music România. Intitulat "A journey into classical", discul reunește lucrări celebre semnate, între alții, Niccolo Paganini, Gabriel Fauré, Antonio Bazzini, Astor Piazzolla, Edouard Lalo și Maurice Ravel.
Lansarea va avea loc vineri, 25 septembrie, ora 20:00, la Palatul Bragadiru din Capitală, cu ocazia recitalului extraordinar pe care îl vor susține muzicienii amintiți.

Emisiunea din această seară are și o latură interactivă. Cele mai interesante două mesaje adresate lui Răzvan și Andreei Stoica pe wall-ul contului de facebook al Radio România Muzical vor fi premiate cu un exemplar cu autograf al albumului "A journey into classical''.