Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Evenimentele Pieței Festivalului Internațional George Enescu

Publicat: luni, 14 Septembrie 2015 , ora 0.00

Noi evenimente vor avea loc și astăzi în Piața Festivalului Internațional George Enescu. Ca în toate celelalte zile, manifestările vor începe la ora 16.00 cu recitaluri susținute de elevi și studenți de la Colegiul Național de Muzică „George Enescu”, Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti”, Universitatea Națională de Muzică București și Școala Gimnazială de Arte nr.4:  Agata Ștefănescu, Emilia Botezatu, Andra Bacilă, Irina Anisia Minculescu, Maria Pîrcălabu, Diana Negreanu, Andrei Olaru, Maria Diana Petrache,Vlad Vișenescu, Ștefana Adamachioaie Hertanu, Radu Rodideal, Sânziana Mândruț, Răzvan Mihai Zbranca, Stancu Mădălin, iar la pian vor fi acompaniați de Diana Spânu, Otilia Costea, Olga Tănase Podobinschi și Olga Babadjan.

Seara vom avea parte de două recitaluri camerale: de la ora 19.30 va urca pe scenă Romanian Radio Brass Quintet, care va propune un program preponderent cu muzică de divertisment compusă de Franz Lehar, George Gershwin și Isaac Albeniz. Invitată va fi soprana Cecilia Ganovici.
Apoi, de la ora 20.00 îi veți putea asculta pe muzicienii care formează cvartetul 'Art', care propun un program 'De la Bach la Beatles'.
Seara se va încheia cu proiecția unor selecții din Ediția din 2009 a Festivalului Internațional George Enescu.