Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Christian Thielemann, Yefim Bronfman, Fazil Say și Trio Contraste - astăzi în Festivalul Internațional George Enescu

Publicat: vineri, 4 Septembrie 2015 , ora 0.00
Continuă ediția de anul acesta a Festivalului Internațional George Enescu. De la ora 16.00 sunteți așteptați la Sala Mică a Palatului pentru a asculta sonorități contemporane cu Trio Contraste. Flautistul Ion Bogdan Ștefănescu, pianistul Sorin Petrescu și percuționistul Doru Roman vor interpreta opusuri semnate de Octavian Nemescu, Nicolae Brânduș, Adrian Iorgulescu și Anatol Vieru, între alții. 
De la 16.30, va susține un recital la Ateneul Român pianistul Fazil Say. El propune publicului bucureștean un program ce va cuprinde nocturne de Frederic Chopin, preludii de Claude Debussy și două sonate de Ludwig van Beethoven. 
La Sala Palatului, de la ora 19.30, va urca pe scenă Capela de Stat din Dresda. Dirijor va fi Christian Thielemann, iar solist pianistul Yefim Bronfman. Veți putea audia Simfonia de cameră pentru 12 instrumente soliste op. 33 în Mi Major de George Enescu, Concertul nr.3 op. 37 pentru pian și orchestră în do minor  de Ludwig van Beethoven și Simfonia a VI-a în La Major de Anton Bruckner.