Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Teatrul de Operetă și Musical își inaugurează noul sediu!

Publicat: sâmbătă, 24 Ianuarie 2015 , ora 0.00
Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București își așteaptă publicul, începând de astăzi, 24 ianuarie 2015, la noul său sediu, situat în bulevardul Octavian Goga nr. 1, în imediata apropiere a Bibliotecii Naționale a României. Este vorba despre prima clădire destinată artelor spectacolului muzical construită după decembrie 1989. Sala are 550 de locuri, iar scena - o suprafață de 14 metri lățime, 20 de metri adâncime, fiind dotată cu echipamentele tehnice moderne destinate realizării unor producții muzicale de o complexitate foarte ridicată. Lucrările la noul sediu au început în 2012.
Spectacolul inaugural este o premieră națională: cea a celebrului muzical „Fantoma de la operă” de Andrew Lloyd-Weber, montare în regia lui Stephen Barlow. Este vorba despre una dintre cele mai de succes realizări ale acestui gen din toate timpurile, cu un număr total de peste 130 de milioane de spectatori și încasări de peste 5,6 miliarde de dolari.
În distribuția premierei: Adrian Nour, Irina Baianț, Florin Ristei, Andrei Lazăr, Valentino Tiron. Ora de începere este 19,00.