Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Gabriel Croitoru și Liviu Prunaru – la Sala Radio

Publicat: miercuri, 10 Decembrie 2014 , ora 0.00
  În această seară de 10 decembrie 2014 sunteți invitați la Sala Radio din Capitală, la un nou concert al Orchestrei de Cameră Radio. În deschiderea părții a doua a turneului "Duelul viorilor" evoluează violoniștii Gabriel Croitoru și Liviu Prunaru – ca soliști – și Tiberiu Oprea la pupitrul dirijoral.
   Veți putea asculta suită din opera „Orfeu” de Christoph Willibald Gluck, Concertul BWV 1043 în re minor pentru două viori și orchestră de Johann Sebastian Bach și Simfonia a VI-a D 589 în Do major de Franz Schubert.   Concertul este transmis în direct de Radio România Muzical, de la ora 19,00. 
    Iar mâine seară, începând cu aceeași oră și tot în studioul „Mihail Jora” aveți ocazia să-i urmăriți din nou pe Gabriel Croitoru și Liviu Prunaru, de această dată în compania pianistului Horia Mihail. Momentul este de asemenea parte a turneului „Duelul viorilor”, ediția a IV-a, care se va derula până în 19 decembrie la Târgu Mureș, Câmpia Turzii, Roman, Bârlad, Brașov și Pitești. Și recitalul de mâine poate fi ascultat în direct pe frecvențele noastre.