Arhivă : Știri muzicale din țară Înapoi

SoNoRo Musikland - concert la HUB 2068 din Brașov

Publicat: sâmbătă, 23 Iulie 2022 , ora 0.00
În cadrul Festivalului Sonoro Musikland are loc sâmbătă, 23 iulie 2022, un concert cameral la HUB 2068. Una dintre cele mai frumoase clădiri din centrul istoric al Brașovului, aceasta revine la viață după mai bine de 150 de ani de la construcție și 23 de ani de abandon. Palatul a fost construit în 1869 de arhitectul Peter Bartesch și are 36 de încăperi.
În acest spațiu se va desfășura recitalul intitulat Hymne a l'Amour, susținut de violonistul Jesus Reina, violiștii Răzvan Popovici și Mihai Cocea, violoncelistul Justus Grimm, clarinetistul Thorsten Johanns, pianiștii Diana Ketler și Gustavo Carvalho. Muzicienii vor interpreta pagini din repertoriul francez romantic și modern.
Ajuns la cea de-a IV-a ediție, festivalul SoNoRo Musikland se derulează în perioada 22-31 iulie 2022 și aduce în atenția publicului, ca destinații culturale, orașele Brașov și Sighișoara, dar și câteva sate pitorești din Transilvania, unele dintre ele aparținând patrimoniului universal - Prejmer, Hălchiu, Criț, Meșendorf, Viscri și Prod.
Larisa Clempuș