Arhivă : Știri muzicale din țară Înapoi

Radio România Muzical va putea fi recepționat la Iași

Publicat: duminică, 22 Mai 2022 , ora 0.00
Radio România Muzical va putea fi ascultat pe o nouă frecvență ce va emite la Iași, începând cu prima jumătate a anului 2023. Conform ședinței C.N.A. din 19 mai 2022, postul va putea fi recepționat pe frecvența 95,4 MHz.
“Sunt recunoscătoare Consiliului Național al Audiovizualului pentru noua frecvență ce va aduce emisia Radio România Muzical la Iași, unul dintre cele mai importante orașe românești, nu doar istoric și economic, ci, mai ales, cultural”, a declarat Cristina Comandașu, manager Radio România Muzical.
“În cei 25 de ani de existență, a coagulat în jurul său nu doar artiști români de talie internațională, dar a acționat și ca un pilon de inițiere, educație și estetică muzicală. Publicul îl simte și îl cere” - a declarat Răzvan Ioan Dincă, Președintele Director General al Societății Române de Radiodifuziune.
Radio România Muzical, unicul post de radio românesc dedicat exclusiv muzicii clasice și de jazz, ce aniversează anul acesta 25 de ani de la înființare, poate fi recepționat în prezent în București, pe frecvența de 104,8 FM, iar în județele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Olt, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Brașov, Covasna, Harghita și Mureș pe frecvența de 97,6 FM.
Alexandra Scumpu