Arhivă : Știri muzicale din țară Înapoi

Seria „Poze și pozne” ajunge la Ploiești

Publicat: marți, 12 Octombrie 2021 , ora 0.00
Al doilea eveniment al seriei "Poze și pozne", organizate de Uniunea Criticilor, Redactorilor și Realizatorilor Muzicali din România are loc mâine, 13 octombrie, pe scena Filarmonicii "Paul Constantinescu" din Ploiești. Spectacolele educative au fost gândite pentru copii, pe muzica lui Mihail Jora, compozitorul, dirijorul, criticul muzical și profesorul pe care îl amintim în acest an, la 130 de ani de la naștere și 50 de ani de la stingerea din viață.
Din distribuție fac parte pianista Adriana Toacsen, cadru didactic la Universitatea Națională de Muzică din București,
și actorii Adela Mihai, desemnată "Cea mai bună actriță" în Gala HOP - Gala tânărului actor 2019 și Ionel Barac, membru în Compania "Passepartout Dan Puric", Compania9 și Grupul de muzică medievală și tradițională "Truverii".
Scenariul este semnat de Celina Petrescu.
Concertul-spectacol de la Ploiești începe la ora 17:00 și se va desfășura cu public dar va transmis integral și live, pe Virtual Concert Hall.
La evenimentele din București vor asista și copii aflați în grija DGASPC sector 6, iar la Bacău - copii din programele Fundației "Sprijin pentru părinți".
Pentru mai multe informații despre desfășurarea proiectului, dar și despre artiștii care îl propun, puteți consulta pagina de Facebook a proiectului "Poze și pozne".
Ioana Marghita