Arhivă : Știri muzicale din țară Înapoi

KANTICUM SUMMERFEST 2016

Publicat: vineri, 29 Iulie 2016 , ora 11.55
Sâmbătă, 30 iulie 2016, ora 17:00, în Biserica Evanghelică din Bod se va desfășura concertul Corului de copii KANTICUM, dirijor RĂZVAN RĂDOS, și invitații lor - pianiștii Monica Florescu, Eugen Dumitrescu, Corina Răducanu, Măriuca Popa și violoncelistul Makcim Fernandez Samodaiev.

Concertul va fi momentul de gală ce va încheia KANTICUM SUMMERFEST, curs de măiestrie aflat la cea de-a doua ediție. Cursul de vară, organizat de Asociația Klavier ART, se desfășoară la Zărnești în perioada 24-30 iulie 2016. KANTICUM SUMMERFEST se axează pe ansamblul coral și tehnicile vocale, alături de module de pian, ateliere de pictură, modelism, concursuri, concerte și excursii cu tematică culturală.

Corul de copii KANTICUM a luat ființă în luna martie 2015 și se bucură de patronajul Muzeului Național George Enescu București. Ansamblul a debutat pe scena Universității Naționale de Muzică din București și a susținut concerte în cadrul Stagiunii Corale Bucureștene Paul Constantinescu, a Fundației ACCUMM, în programele culturale Noaptea Muzeelor 2015, București Mall susține Arta și a stagiunii muzicale a Centrului Cultural Aurel Stroe Bușteni.